Faction sistemi 4 farklı faction üyesinin birbiriyle savaşmalarıdır. Shamino(Britain) , Jakama(Buccaneer's Den) , Dexantec(Moonglow), Arcanum(Minoc) üyeleri birbirleriyle savaş içindedir ve sizde bunlara katılarak bu savaş içine girebilirsiniz.. Karakter yaşı 7 günden fazla olan, mage veya tactics yeteneği 75 üzerinde olan herkes factionlara katılabilir.. İsimlerinin yanında geçen şehirlerde faction taşları mevcuttur. Çift tıklayıp katılabilirsiniz..

Factionlara üye olanlar guard zone içinde birbirlerini öldürebilir ve lootlayabilir. Karşı faction üyelerinden birini heallemeniz veya reslemeniz durumunda criminal olursunuz. Factionlara üye olmayanlar faction üyelerini iyileştiremezler.

Factionlara guild olarakda destek verilebilir.. Bir factiona guild üyesi , guild tarafından destek verilmedikçe giremez ve yalnızca guildinin destek verdiği factiona üye olabilir.

Factiona girenler birbirlerini öldürmeleri durumunda karşı tarafın faction puanına göre silver coin alacaklardır.. Bu silver coinlerle faction taşlarından hediyeler alabilirsiniz..

Faction çıkmaz istediğinizde 24 saat bekleme süresi vardır. Ancak o saatden sonra çıkmış olursunuz...


3 yıl önce / fahrenait
903
Site içi arama
İstatistikler
Online:
0
Guild:
7
Eşya:
96294
NPC:
4208
Hafıza :
102.7 KB
Uptime:
107 gün
Giriş Yap
Hızlı Erişim
Sosyal Media