Animal Taming

Hayvanları ve evcilleştirilebilir (tamable) yaratıkları evcilleştirmek için (tame etmek) kullanılan skill. Kullanımı skills menüsünden ilgili skill butonuna tıklamak ya da sürüklemek şeklinde. Iki defa tıklanırsa, evcilleştirmek istediğiniz hayvan/yaratığı tıklayacağınız bir target çıkar. Eğer skill yetiyorsa tamelemeye başlarsınız. Başarı oranına göre 1 kere de tamelenebileceği gibi çok uzunda sürebilir. Başarılı bir tame sürecinden sonra hayvan sizin kontrolünüze geçer ve aşağıdaki komutları vererek onu yönlendirebilirsiniz.

all come: Hayvanı yanınıza çağırırsınız.

all stay: Olduğu yerde durmasını sağlarsınız.

all guard: Sizi korumasını sağlarsınız. Size attack verecek (saldıracak) herkes onunda düşmanı olur böylece.

all kill: Hayvanı birine saldırtmanızdır. Bu komut sonrasında bir target (hedef) çıkacaktır. Buradan saldırtacağınız kişiye/yaratığa/hayvana tıklayın.

NOT: Isterseniz hayvana bir defa tıklayarak bu komutları listelenmiş şekilde de kullanabilirsiniz.

Bir hayvan damage (hasar) aldıkça tamelenme oranı da artar. Tame edildikten sonra oranında stat ve skill loss'a uğrar. Kendiniz sonra hayvanınızın skilllerini kasabilirsiniz tekrar.

Binebilmek, bunun için basit hayvanlarda (creature) herhangi bir skill gerekmez ve rahatlıkla transfer edilebilir. Ama Frenzied Ostard (77.1 Animal Taming), Nightmare, Fire Steed, White Wyrm, Ki-rin, Unicorn, Jetmare, Silver Steed gibi hayvanlar mutlaka tame + lore skilli istemektedir. Aynı zamanda transfer edilen kişi de bu skillere sahip olmalıdır.

[Strateji] Anti-Makro var, Sahip olduğunuz skill derecesine göre hayvanları sürekli tameleyerek kasılabilir en iyi. 30'da teachlediğimizde 35'e kadar Horse , 59.1'e kadar Polar Bear, 65.1'e kadar Grizzly Bear, 71.1'e kadar White Wolf, 77.1'e kadar Bull, 100'e kadar Giant Toad ile kasılabilir.

[Yardımcı Skilller] Animal Lore, Veterinary...

[Title] Tamer

 

 

 

Nasıl Kasılır?

 

00.0 - 30.0 arası NPC Animal Trainer

30.0 - 50.0 arası Timberwolves, Hinds, Brown Bears,

50.0 - 65.0 arası Grey Wolves, Alligator,

65.0 - 80.0 arası Great Harts, Gaman, Grizzly Bears, White Wolves,

80.0 - 85.0 arası Giant Toads,

85.0 - 90.0 arası Imps, Dire Wolves,

90.0 - 95.0 arası Predator Hellcats,

95.0 - 100 arası Dragons, White Wyrms, Nightmares.


3 yıl önce / smart
707
Site içi arama
İstatistikler
Online:
0
Guild:
7
Eşya:
96163
NPC:
4211
Hafıza :
91 KB
Uptime:
78 gün
Giriş Yap
Hızlı Erişim
Sosyal Media